Thursday, 24 January 2013

KYUHYUN>>>KYUHYUN>>>>KYUHYUN..


KYUHYUN>>>KYUHYUN>>>>KYUHYUN..

Every day, before sleep…. KYUHYUN….
Wake up…… KYUHYUN….
Tengok cerita korea, bayang KYUHYUN..
7 years of love, setiap hari dengar tanpa jemu….
Dari dulu sampai sekarang
memang suka sangat-sangat dengar suara KYUHYUN…
dalam Youtube, hari-hari buka video tengok KYUHYUN…
senyuman KYUHYUN, gelak ketawa, kesedihan dan juga suara yang merdu…
hanya dengan itu hilang resah teringatkan KYUHYUN..
twitter hari-hari tweet,” KYUHYUN tada kimi wo Aishiteru”
kadang-kadang, “KYUHYUN,I miss You”…
kawan siap cabar lagi, myaa klu KYUHYUN reply ak bg RM1000.
Aku just (>_<)  jahat, kena perli… tapi yang pasti ada orang perasan jugak tweet aku
Walaupun KYUHYUN tidak perasankannya.. hahahahaha
I fall in love with you bukan nak jadikan sebagai BF..
Tapi hati selalu fikir harap-harap KYUHYUN bahagia,
Harap-harap KYUHYUN cukup rehat…..
Harap-harap KYUHYUN selalu selamat..
Aku janji pada diri sendiri, one day aku akan sampai jugak KOREA..
Yeaaayyyyy.. KYUHYUN>>>>KYUHYUN>>>KYUHYUN..
Oh my PrinceKYU



Monday, 14 January 2013

My Boys over Flowerrrrrr..!!!


Paper political comm 2 hari ag.... hati gelisah, sedih, kecewa and pada masa y same heppy tp bukan sbb nak paper lusa. log in twitter ari ni membuatkan hati xsenang dan asyik fkr pasal dorg. Jalan terbail log out je twitter n continue study.. papran diskrin laptop makin membuat rasa geram... updated status terus mengganggu fkiran.. pegi bilik Tika tapi dia ngah bergayut sambil gelak ketawa.... pegi ruang tamu tempat Mel, ngah study sambil senyum2 sbb ngah message ngan org tersayang... alahai nak gitaw sape ni??????? so ambik keputusan masuk bilik niat nak continue syudy tp rase nak menulis rasa hati lak.. tadi the latest update kat twitter dorg ngah wat flash mob kat Berjaya Times Square. Orang selamat mendarat kat Malaysia petang td, first2 mmg heppy giler... rase nak terbang je kat KLIA tp xblh sbb jauh n ade paper lbh pnting antara hidup n mati. apa yang blh wat, menatap foto n video y dorg post kat blog rasmi, terubat skit ati ni.... lepas tgk Merlin kat TV 3 td, cakap kat housemate, kalau jadi immigration @ pekerja kat hotel dorg menginap mesti best giler... dorg gelak je....




Leeteuk, Kyuhyun, Heechul, Han Geng, Yesung, Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Siwon, Donghae, Ryeowook dan Kibum
#SuperJunior I'm fall in love with you guys. I damn Love you like crazy... ~~~~

Friday, 11 January 2013

Nak praktical OverseA.!!!

wahhhhhhhhhh.......... nak y obersea aje...... hati mula berbunga bila dpt feedback dari embassy of Tokyo n Korea.... serooooooooonooookkkknya.......!! tp xbermakna smua 2 yang kita idamkan jadi knyataan..... nak y gempaq2 je.... da lame nak p Korea nak jumpa buah hati... wawawawwaa.... nak p..nak p... nak p.... tp..~~~~


xpe la nak mmpikan Min-ho la mlm ni... sob..sob..

Sunday, 23 December 2012

Egokah aku...~~~

kenapa manusia senang angkuh dan bongkak...  mencari kesalahan org lain mmg xtrhitung banyaknya...ingat diri sendiri je bagus.. Allah bagi kelebihan bukan untuk kita menghina orang lain, bukan suruh kita menunjuk2 tp Allah suruh saling bantu-membantu.. Thankx Allah kerana mencetuskan rasa kesedaran dalam hati ini. Tuhan leraikanlah dunia y mendiam didalam hatiku...

Thursday, 13 September 2012

~~PeLAngi KeHiDUpAN...~~

pelangi nan indah

Terkadang kita terasa seperti dipermainkan oleh nasib, kita sebenarnya kita perlu ingat.... Tuhan ingin mmberi kita pengajaran erti sebuah kehidupan...xsemua y diimpikan akan jidi milik kita.... semua harus ad give n take dlm kehidupan... 

Kadangkala kita merasakan sesuatu itu hak mutlak kita, akan hilang sekelip mata n membuat kita terkedu.. bila saat itu tiba, tidak dapat tidak, kita tetap akan menghadapinya jua...... walaupun menitis airmata sekalipun, itu la yang membuatkan kita dewasa....

Apa yang berlaku dalam kehidupan bukan seindah mimpi n tidak seperti yang terpancar diwajah... Dalam hati hanya tuhan yang tahu ombak besar sedang bergelora. saya hanya berpegang pada prinsip.
     
 "TUHAN MEMBERI KITA HUJAN KERANA DIA INGIN MENGHADIAHKAN PELANGI INDAH SELEPAS HUJAN"

Maksud yang tersirat adalah setiap apa yang berlaku dalam kehidupan kita baik mahupun buruk, pasti ada hikmahnya. kita jangan terlalu berfikiran negetif. Tuhan tidak kejam terhadap hambaNya. InsyaAllah semua okay.... yessssss..........! kita Enjoyyyy...

Tuesday, 26 June 2012

Minggu Exam, minggu bessttt!!




K-pop punya pasal

                       Kenapa awak comeyyy sgt dimata saya? Semua pasal awak saya suka..!!


Pada pandangan saya, awak la makhluk paling hensem yang tuhan cipta tp awak non-muslim.


Dengan sikap pemalu yang awak ade, awaklah lelaki impian saya.