Thursday, 24 January 2013

KYUHYUN>>>KYUHYUN>>>>KYUHYUN..


KYUHYUN>>>KYUHYUN>>>>KYUHYUN..

Every day, before sleep…. KYUHYUN….
Wake up…… KYUHYUN….
Tengok cerita korea, bayang KYUHYUN..
7 years of love, setiap hari dengar tanpa jemu….
Dari dulu sampai sekarang
memang suka sangat-sangat dengar suara KYUHYUN…
dalam Youtube, hari-hari buka video tengok KYUHYUN…
senyuman KYUHYUN, gelak ketawa, kesedihan dan juga suara yang merdu…
hanya dengan itu hilang resah teringatkan KYUHYUN..
twitter hari-hari tweet,” KYUHYUN tada kimi wo Aishiteru”
kadang-kadang, “KYUHYUN,I miss You”…
kawan siap cabar lagi, myaa klu KYUHYUN reply ak bg RM1000.
Aku just (>_<)  jahat, kena perli… tapi yang pasti ada orang perasan jugak tweet aku
Walaupun KYUHYUN tidak perasankannya.. hahahahaha
I fall in love with you bukan nak jadikan sebagai BF..
Tapi hati selalu fikir harap-harap KYUHYUN bahagia,
Harap-harap KYUHYUN cukup rehat…..
Harap-harap KYUHYUN selalu selamat..
Aku janji pada diri sendiri, one day aku akan sampai jugak KOREA..
Yeaaayyyyy.. KYUHYUN>>>>KYUHYUN>>>KYUHYUN..
Oh my PrinceKYU



Monday, 14 January 2013

My Boys over Flowerrrrrr..!!!


Paper political comm 2 hari ag.... hati gelisah, sedih, kecewa and pada masa y same heppy tp bukan sbb nak paper lusa. log in twitter ari ni membuatkan hati xsenang dan asyik fkr pasal dorg. Jalan terbail log out je twitter n continue study.. papran diskrin laptop makin membuat rasa geram... updated status terus mengganggu fkiran.. pegi bilik Tika tapi dia ngah bergayut sambil gelak ketawa.... pegi ruang tamu tempat Mel, ngah study sambil senyum2 sbb ngah message ngan org tersayang... alahai nak gitaw sape ni??????? so ambik keputusan masuk bilik niat nak continue syudy tp rase nak menulis rasa hati lak.. tadi the latest update kat twitter dorg ngah wat flash mob kat Berjaya Times Square. Orang selamat mendarat kat Malaysia petang td, first2 mmg heppy giler... rase nak terbang je kat KLIA tp xblh sbb jauh n ade paper lbh pnting antara hidup n mati. apa yang blh wat, menatap foto n video y dorg post kat blog rasmi, terubat skit ati ni.... lepas tgk Merlin kat TV 3 td, cakap kat housemate, kalau jadi immigration @ pekerja kat hotel dorg menginap mesti best giler... dorg gelak je....




Leeteuk, Kyuhyun, Heechul, Han Geng, Yesung, Kangin, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Siwon, Donghae, Ryeowook dan Kibum
#SuperJunior I'm fall in love with you guys. I damn Love you like crazy... ~~~~

Friday, 11 January 2013

Nak praktical OverseA.!!!

wahhhhhhhhhh.......... nak y obersea aje...... hati mula berbunga bila dpt feedback dari embassy of Tokyo n Korea.... serooooooooonooookkkknya.......!! tp xbermakna smua 2 yang kita idamkan jadi knyataan..... nak y gempaq2 je.... da lame nak p Korea nak jumpa buah hati... wawawawwaa.... nak p..nak p... nak p.... tp..~~~~


xpe la nak mmpikan Min-ho la mlm ni... sob..sob..