Tuesday, 26 June 2012

Minggu Exam, minggu bessttt!!






  
        Minggu Final exam bg pelajar uitm sudah bermula. time ni memang tension sebab semua org ngah study... sedangkan ak, masih seronok kenakan kawan2, baca majalah n tiba2 rajin update blog.... klu hari exam tinggal 2 hari ag baru la serious nak study.... myaa..myaa. study last minute memang sudah menjadi tabiat sejahtera dalam diri ini.. hahaha... tiap2 hari jika ada mase lapang memang ak suka lepak library sebab suasana kat c2 ak memang suka... ak suka suasana penuh buku walaupon ak xbrape rajin sngt baca buku.. tp bila kawan tya, slalu cakap " saje cari ilham".. tapi itu lah hakikat yang sebenar memang ak suka tgk buku tp jgn salah faham bkn suka baca buku. Dorang pon memang taw sgt ak bkn budak skema @ ulat buku..




   Tapi klu time exam mcm ni, da xley lepak library... ak baru je semngat besiap nak p lbrary pagi around pkol 9 pg, mmg penuh manusia ngah study smpai kat lantai pon penuh... adoiiiiyyy memang xley nak foya2 kat library kalau time exam... duk wat hal lam bilik je la... time exam ape y bestt xde assignment n class ag...  tapi tahniah semua sbb da gunakan library sebaik mungkin... Gud Luck tok semua kengkawan yang ambik Exam.. dan utok y bukan kawan pon gud luck jgk... hhihihihiih...

No comments:

Post a Comment